Vaccineren

Huisdieren kunnen tegenwoordig langer en gezonder leven dan ooit te voren. Gedeeltelijk komt dit omdat er tegenwoordig goede vaccins zijn tegen gevaarlijke ziekten. Hierdoor komen vele gevaarlijke ziekten nauwelijks of niet meer voor. Helaas zijn er ook nog veel ziekten die wel voorkomen en gevaarlijk voor uw huisdier zijn wanneer deze niet gevaccineerd wordt. Daarom is het belangrijk om uw huisdier goed te vaccineren.

 

vaccinaties voor uw hond (of pup), kat (of kitten) én konijn

Er zijn vele vaccins beschikbaar voor uw huisdier. Echter niet elk dier heeft dezelfde vaccinaties nodig. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en gedurende het leven van uw huisdier veranderen de omstandigheden. Daarom is het verstandig om de vaccinaties af te stemmen op deze omstandigheden.

Er zijn talloze voorbeelden bedenkbaar. Bijvoorbeeld de kat die tijdens de vakantie naar een pension gaat en tegen Bordetella gevaccineerd moet worden of de hond die meegaat op vakantie naar het buitenland en zodoende tegen Rabiës gevaccineerd moet worden.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en zullen zodoende proberen om uw huisdier op maat te vaccineren om zo de optimale bescherming aan uw huisdier te geven. We hebben alle vaccins op voorraad in de kliniek en geven korting op de verschillende vaccins indien u deze combineert of met meerdere dieren tegelijk komt.

Vaccineren is maatwerk en zorgt ervoor dat uw huisdier langer en gezonder zal leven. We zullen u dan ook graag persoonlijk willen adviseren in wat het beste is voor uw huisdier.

Tevens willen sommige eigenaren “titeren”. Hierbij wordt er nog meer op maat gevaccineerd. Ook deze vorm van vaccineren verzorgen we.